VR bij VAN AKEN

VR bij VAN AKEN

Virtual Reality wordt vaak gezien als één van de visualisatie-opties, echter dat doet geen recht aan de ultieme mogelijkheden die VR de architect én opdrachtgever kan bieden.

Communicatiemiddel
Opdrachtgevers en ontwerpteams kunnen VR gebruiken om vroegtijdig de impact van een ontwerp te ervaren. De ervaring van een virtuele wandeling door het nog te bouwen gebouw is superieur aan de al indrukwekkende ervaring van het zien van een visualisatie van een project. VR transporteert gebruikers in een volledige (interactieve) 3D omgeving, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om een virtuele weergave van hun ontwerp te verkennen. Hierdoor zult u de schaal, uitstraling en het gevoel van het ontwerp gaan beleven die niet via andere manieren te bereiken is.

Ontwerptool
Naast het gebruik als communicatiemiddel gebruiken wij VR binnen VAN AKEN ook als ontwerptool. Real time ontwerpopties, materialisering, vormgeving, transparantie, zonlicht, reflecties, etc. kunnen allemaal visueel gemaakt worden in VR waardoor betere ontwerpen ontstaan.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw project…