nieuws

03-11-2022

Building System Specialist weekend Zürich (28-30 oktober)

Onze collega's Erik Brouwer, Jimmy Hendrickx, Youri van den Heiligenberg en Bart Jeurissen volgden het afgelopen jaar een cursus parametrisch ontwerpen bij Parametric Academy Zürich (PAZ).  Het afsluitend project werd enige tijd geleden gepresenteerd aan de collega's van Van Aken. Echter de echte afsluiting van de cursus bestond uit het (online) presenteren van de projecten voor mede-cursisten op het hoofdkantoor van PAZ in Zürich. 

Aldaar hadden zich een tiental mede-cursisten verzameld en ook sloot één medecursist online aan. PAZ opende het evenement door onze collega's voor te stellen als de '4 Amazing BSS Heroes uit Eindhoven'. De opzet was helder: de individuele eindprojecten werden één-voor-één vertoond en vervolgens werden deze mondeling toegelicht. Tijdens de daaropvolgende borrel kon Erik namens VAN AKEN een mooi presentje overhandigen aan Adrès en Nora.

De rest van het weekend werd besteed aan het bewonderen van de prachtige architectuur in Zürich en het bezoeken van de door PAZ georganiseerde Halloween-party. Wij danken Andrès Velasco Muro en Nora Bukovits van PAZ voor hun goede zorgen en de gastvrije ontvangst!