nieuws

06-11-2020

VAN AKEN als eerste architectenbureau in EU ISO19650 gecertificeerd!

 

VAN AKEN Concepts, Architecture & Engineering behaalt als eerste architectenbureau in de EU het BSI Kitemark™, het hoogste niveau van BIM-certificering geïntroduceerd door BSI (British Standards Institution), voor de BIM norm ISO 19650-2:2018. De verificatie door BSI is in september 2020 uitgevoerd en erkent de effectieve implementatie van de processen van de ISO 19650-2:2018 norm met projectmatig bewijs, klanttevredenheid en samenwerkingsverbanden. Het Kitemark™ certificaat toont de interne naleving en externe toegevoegde waarde aan van het gebruik van processen uit de ISO 19650 op projecten.

Met dit ISO-certificaat toont VAN AKEN aan de processen voor formuleren, plannen, produceren, leveren en controleren van digitale informatie en informatie-eisen voor de gehele leveringsfase te beheersen. Het is een bekrachtiging van de kennis en manier van werken die VAN AKEN de afgelopen jaren heeft opgebouwd en die zij inzet voor haar opdrachtgevers. We zijn er buitengewoon trots op dat we deze erkenning krijgen als eerste architectenbureau binnen de Europese Unie.

Voor uitgebreide informatie, kijk op onze BIM-pagina, of neem contact op met onze BIM manager Bart Jeurissen, bart.jeurissen@vanaken-cae.nl