Kersten, Elst

Het hoofdkantoor van Kersten Retail was verdeeld over twee panden met daartussen een magazijn. Het bedrijf, dat veel grote winkelketens als klant heeft, is de afgelopen jaren flink gegroeid en had behoefte aan meer kantoorruimte. Het bestaande onderkomen was na al die jaren gedateerd.

VAN AKEN maakte het ontwerp voor de transformatie, waarbij de bestaande magazijnruimte bij de kantoren werd gevoegd. De entree werd als het ware omkaderd voor meer herkenbaarheid en de nieuwe gevel van de gebouwen zorgt voor een nieuwe identiteit die beter past bij de klantenkring.

Ook het interieur werd ontworpen door VAN AKEN. In samenwerking met Kersten Retail is gekozen voor een interieurconcept waarbij alle gekozen materialen, kleuren en vormen in het gehele interieur in balans zijn. Het ontwerp kenmerkt zich door zijn bijzondere materialen en uitgesproken kleuren. De knalgele trap is daarbij een echte eyecatcher in het interieur. 

Lees meer over Kersten Retail op www.vanaken-interieur.nl

Locatie
Archimedesweg 2
Elst

Opdrachtgever
Kersten Techniek

Vloeroppervlak
2.300 m2

Opgeleverd
2017

Fotografie
Twelve Photographic Services

Download PDF