Projectmanager (m/v)

VAN AKEN Concepts, Architecture en Engineering BV is op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde projectmanagers (m/v), zowel junior als senior. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de interne en externe aansturing van aansprekende nieuwbouw, transformatie en renovatie projecten in alle fasen van het ontwerp- en bouwproces. Je begrijpt de positie van de architect, kunt omgaan met complexe vraagstukken en speelt met jouw empathische vermogen perfect in op de dynamiek tussen opdrachtgever, architect, adviseur(s) en de uitvoerende partij(en).

Wie ben je?

Je bent een echte ontzorger in de meest brede zin van het woord en vindt het een uitdaging om alles en iedereen op de juiste manier te faciliteren. Vanzelfsprekend ben je goed (bouw)technisch onderlegd, weet jij het overzicht te bewaken, ben je ondernemend, proactief en nauwkeurig in je werkzaamheden. Jij ziet complexe vraagstukken, strakke planningen of technische complexiteit als een uitdaging. Als projectmanager ben jij met je aanpassingsvermogen, oplossingsgerichtheid, communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid de spil in het projectteam. Daarbij is de projectmanager verantwoordelijk voor het proces, de interne en externe communicatie, de planning en de kostenbeheersing. Jij bent de strateeg, brengt creativiteit en coacht het team om er voor de klant (en daarmee voor ons) het beste uit te halen. Je hebt een sterk analytisch vermogen, je dringt snel door tot de kern van de informatie, hebt een helikopter-view en ziet van nature de context van relevante details.

Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • WO/HBO werk- en denkniveau;
  • (Ruime) Ervaring met het managen van (complexe) bouwkundige projecten; ervaring in high tech / cleanroom / data center projecten is een pré;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift) en zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wil jij je kwaliteiten blijven doorontwikkelen en blijf jij de uitdaging opzoeken dan hopen we dat jij onze nieuwe collega bent.

Wie zijn wij?

VAN AKEN is een succesvol (inter)nationaal architectenbureau in Eindhoven met thans circa 55 medewerkers. Architecten, bouwkundig engineers en projectmanagers werken samen aan een grote diversiteit aan opdrachten van complexe high tech (“Brainport”) projecten tot “betoverende” leisure. Naast het maken van inspirerende architectonische ontwerpen is VAN AKEN voorloper op het gebied van Building Information Modeling (BIM) en ISO-19650 gecertificeerd.

Wij zijn een warm bedrijf, waarbinnen een goede, informele sfeer en onderlinge loyaliteit heel belangrijk is. Door o.a. kennisgroepen, interne coaching en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s stimuleren wij elkaar om de kwaliteit van ons werk en onze dienstverlening hoog te houden, waarbij we onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze officemanager, Anja Borsboom (tel. 040 – 216 33 11). Voldoe je aan de functie-eisen en heb je interesse, stuur dan een e-mail met jouw motivatiebrief en CV naar anja.borsboom@vanaken-cae.nl